Buro De Haan 

Onze architecten ontwerpen gebouwen voor de gebruiker. Wanneer de gebruiker zich prettig voelt in het gebouw en deze functioneert naar al zijn wensen, komt de architectuur daadwerkelijk tot zijn recht. Goede architectuur verbetert de kwaliteit van leven en de economische waarde van het gebouw.

Buro de Haan Architectuur is een dynamisch en betrouwbaar bureau, welke gespecialiseerd is in woning- en utiliteitsbouw.

Als bedrijf hebben wij alle disciplines van het bouwproces in huis. Naast architecten zijn er specialisten op het gebied van vergunningen, projectmanagement, kosten, wet- en regelgeving en constructietechniek.

Dit alles vormt een stabiele basis met gedegen kennis om een kwalitatief goed ontwerp neer te zetten.

Bij het uitvoeren van een opdracht zetten wij onszelf in de rol van partner van de opdrachtgever. Uw wensen en doelstellingen staan centraal.

Iedereen is uniek en heeft de behoefte zich conform eigen wensen te bewegen. Gebouwen zorgen voor  herkenbaarheid en weerspiegelen het imago en de identiteit van de bewoner of onderneming.

Wij helpen u met de zoektocht naar de juiste uitstraling van uw identiteit.

ONZE MISSIE

Missie

Wij hebben hartstocht voor het creëren van gebouwen en voor bouwkunde. Maximaal presteren is ons doel door middel van nieuwe oplossingen en de wil continu te verbeteren. Een goede relatie met de klant opbouwen is daarbij een belangrijk onderdeel voor ons. Wij willen het vertrouwen van onze klanten verdienen door altijd een stap extra te doen. Bestaande klanten zijn ons reclamebord.

Een greep uit onze referentieprojecten

BEKIJK MEER PROJECTEN