De meerwaarde van architectuur

Een architect is op de hoogte van de eisen die worden gesteld in het Bouwbesluit, kent de wegen die bewandeld moeten worden binnen de gemeente om een vergunning te bemachtigen, is onafhankelijk en staat u met zijn bouwkundige kennis bij in de uitwerking van uw bouwplan. Een architect maakt het ontwerp voor een gebouw of uitbreiding waarin uw pakket aan wensen is verwerkt.

Een goed ontwerp voegt esthetische waarde toe aan een gebouw. De architect verzorgt maatwerk voor u, zodat u waar krijgt voor uw geld. Onze architecten kunnen u ondersteunen om op allerlei manieren kosten te besparen. We overzien uw budget en voeren onderhandelingen om de beste materialen en het beste vakmanschap te krijgen voor de laagste prijs. We kunnen stookkosten verminderen door een energiebesparend gebouw te maken.

Terwijl uw ideeën zich verder ontwikkelen kunnen wij de wijzigen aanbrengen in het ontwerp in plaats van in een later stadium wanneer de bouw al in volle gang is. Daarbij houden wij de planning scherp in de gaten zodat wijzigingen geen invloed hebben op de doorlooptijd van uw project en u binnen het gewenste budget blijft.