OVER ONS BUREAU

De Haan Architectuur is een combinatie van eigenzinnigheid, creativiteit en innovatie

Buro de Haan is een dynamisch en betrouwbaar bureau, welke gespecialiseerd is in woning- en utiliteitsbouw. Een bureau met alle disciplines in huis. Naast architecten zijn er specialisten op het gebied van projectmanagement, kostendeskundigheid, interieurarchitectuur en stedenbouw. Dit alles vormt een stabiele basis met gedegen kennis om een kwalitatief goed ontwerp neer te zetten.

 

Bij het uitvoeren van een opdracht, zien wij ons als één van de partners van de opdrachtgever. Uw wensen en doelstellingen centraal. Iedereen is uniek en heeft de behoefte zich conform eigen wensen te bewegen. Gebouwen zorgen voor  herkenbaarheid en weerspiegelen het imago en de identiteit van de bewoner of onderneming. Wij helpen u met de zoektocht naar de juiste uitstraling van uw identiteit.

 

ONZE MISSIE

Missie

Wij hebben hartstocht voor het creëren van gebouwen en voor bouwkunde. Maximaal presteren is ons doel door middel van nieuwe oplossingen en de wil continu te verbeteren. Een goede relatie met de klant opbouwen is daarbij een belangrijk onderdeel voor ons. Wij willen het vertrouwen van onze klanten verdienen door altijd een stap extra te doen. Bestaande klanten zijn ons reclamebord.

Een greep uit onze referentieprojecten

BEKIJK MEER PROJECTEN