Loading...
Home/Over ons

BURO DE HAAN GEEFT UW BOUWWENSEN VORM

Buro de Haan is een dynamisch en betrouwbaar bureau, welke gespecialiseerd is in woning- en utiliteitsbouw. Een bureau met alle disciplines in huis. Naast architecten zijn er specialisten op het gebied van projectmanagement, kostendeskundigheid, interieurarchitectuur en stedenbouw. Dit alles vormt een stabiele basis met gedegen kennis om een kwalitatief goed ontwerp neer te zetten.

Bij het uitvoeren van een opdracht, zien wij ons als één van de partners van de opdrachtgever. Hierbij staan uw wensen en doelstellingen centraal. Iedereen is uniek en heeft de behoefte zich conform zijn eigen wensen te bewegen. Gebouwen zorgen voor de herkenbaarheid en weerspiegelen het imago en de identiteit van de bewoner of onderneming. Wij helpen u met de zoektocht naar de juiste uitstraling van uw identiteit.

MISSIE

Op het gebied van architectuur kennen we een breed werkterrein: woningbouw, utiliteitsbouw en agrarische bouw. Daarmee hebben we ook een grote diversiteit aan doelgroepen.  Buro De Haan wil voortdurend het niveau borgen en door ontwikkelen. Daarnaast ontwikkelen we kennis domein voor bepaalde marktvragen en/of maatschappelijke problemen te ontwikkelen op wens van de klant als mede we maatschappelijke problemen die we zelf zien. Als mensheid wensen we een duurzame omgang met de planeet, met ons bureau hopen wij hieraan mee te dragen.

  • Woningbouw

  • Utiliteitsbouw

  • Herbestemmen en zorg

  • Interieur

  • Stedenbouw