HOOGWAARDIGE EN LEVENSECHTE 3D ANIMATIE

Onze specialiteit ligt in de architectuur en bouwtechniek. Door deze achtergrond en ervaring kunnen wij bij visualisatie en animatie inspelen op ieder stadium in het bouwproces. Van het visualiseren van stedenbouwkundige concepten tot het maken van realistisch virtuele maquette en complete verkoopfilms.
Loading...
Loading...

INTERACTIE MET DE KIJKER

Films vertellen de ontvanger een verhaal zonder dat deze zich daarvoor hoeft in te spannen. Onze animaties in combinatie met gesproken tekst en /of muziek kan de kijker meeslepen in het vastgoed onderdeel wat hem of haar wordt getoond. Animatie van een vastgoed project zijn uitstekend te gebruiken als reclame uitingen voor het project. Wij bezitten over de techniek en ervaring om vastgoed te laten opleven door hierin beweging en geluid toe te voegen.

VR BELEVING

Op basis van het BIM-model kan Buro De Haan filmanimaties maken van het complex, de woning én de omgeving. Deze animaties geven een actuele, waarheidsgetrouwe gebiedsweergave in 3D. Zo kunnen toekomstige bewoners en belanghebbenden al vanaf het structuurontwerp een sterke visuele weergave zien van het bouwproject in zijn omgeving. Visuele communicatie is dé katalysator om projecten op gang te krijgen.

VIRTUELE TOUR

360-graden beelden vertellen u op een interactieve manier hoe een gebouw of ruimte er uit komt te zien. De bezoeker kan zelf bepalen welke richting hij kijkt. Virtual tours laten zien waar het om draait, zo worden bezoekers nog meer in het ontwerpproces bij het ontwerp betrokken.

DE KRACHT VAN VIRTUAL REALITY

Vrij rondlopen in een nog niet bestaande werkelijkheid en zo inzicht krijgen in de ruimtelijke mogelijkheden. Van uit ons digitaal ontwerpmodel sturen wij direct de Virtual Reality bril aan, zodat wij ontwerp aanpassingen direct kunnen vertalen naar de bril.
Virtual reality rendering is een meeslepende simulatie van een driedimensionale omgeving, gemaakt met interactieve software en hardware. Hiermee kunnen wij de klant voorzien van een optimale ruimtebeleving van hun woning of utiliteitspand. Vooral daglicht en de afmetingen van binnen en buiten ruimtes worden zo goed zichtbaar.