Loading...

De Haan Informatie technologie streeft voortdurend naar verbeteringen om complexe informatie te stroomlijnen, welke nodig is om bouwprojecten te realiseren en te beheren. We werken in nauw contact met onze opdrachtgevers. We willen eindgebruikers impact geven op het bouwproces, door op gestructureerde wijze data te laten bewerken tijdens het ontwerpproces.

OVER ONS
CONTACT
BIM REVIT ADD IN
CLOUD TECHNIEK
FILE2FACTORY

CONCEPTUEEL BOUWEN

BOUW INFORMATIE MODEL

HET NIEUWE WERKEN

Bouwen is het samenvoegen van verschillende producten tot een groot geheel naar de wens van de opdrachtgever. Door dit niet te zien als een eenmalige opdracht die uitgevoerd wordt door eenmalige coalitie van bedrijven, zijn er mogelijkheden om efficiënter te werken.

Het proces omdraaien waarbij er vooraf bepaalde oplossingen aangeboden worden aan de afnemer, zijn er grote voordelen te behalen betreft doorlooptijden en kostprijs. Wij beschikken over de kennis u te ondersteunen om een concept op te zetten, processen te stroomlijmen en de onderliggende ict af te stemmen.

Building Information Modeling ofwel Bouw Informatie Model afgekort BIM, is een van de meest belovende ontwikkelingen in de bouwsector. Deze ontwikkeling bied kansen voor de betrokkenen vanaf het ontwerp tot aan de organisaties die verantwoordelijk zijn voor beheer en onderhoud.

Doormiddel van BIM wordt er digitaal een accuraat virtuele model geconstrueerd. Een afgerond model bevat de relevante informatie betreft vormgeving esthetica,  constructie, fabricage, uitvoeringsactiviteiten. BIM is het gereedschap voor een integraal ontwerpproces, en bied een basis voor nieuwe productie- en bouwmethodes.

Het Nieuwe werken is een verzamelnaam van diverse manieren van slimmer en efficiënter werken doormiddel van het web. Door het internet zijn veel grenzen vervallen en is informatie en kennis op allerlei mogelijke manieren beschikbaar.

Beperkingen van tijd en afstand zal dankzij voortschrijdende techniek (web2.0) steeds minder aanwezig zijn. Internet kan naast het informeren van een potentie klant doormiddel van een webpagina ook gebruikt worden om informatie zo te structureren dat deze op het juiste moment voor iemand beschikbaar is. Door juiste data koppelingen kunnen complexe, omslachtige en vooral tijdrovende werkzaamheden verkort worden tot simpele handelingen.