De bouwsector heeft de afgelopen 20 jaar een innovatieniveau van 1% per jaar gerealiseerd. Meer innovatie is een absolute must om antwoord te geven op vraagstukken op gebied van faalkosten, en achterblijvend rendement. Ook de invloed van de bouwsector en de bebouwde omgeving op het klimaat vraagt om een benadering welke anders is dan de traditionele methode. Beter bouwen lukt dan ook niet zonder dat automatisering en digitalisering een fundamenteel onderdeel van innovatie zijn.

Buro de Haan IT is ontstaan vanuit jarenlange praktijkervaring met tekenen, modelleren en werken met BIM en fabrieksmatig bouwen. Onze oplossingen om sneller, slimmer en efficiënter te werken zijn volledig gebaseerd op praktijkscenario’s. Geen generieke oplossingen maar specifieke tools voor specifieke vraagstukken.

Authorized Autodesk Developer

Oplossingen die wij bouwen

Snellere workflows met BIM add-ins voor Tekla en Revit

Werken met BIM wordt steeds meer gemeengoed en de behoefte om slimmer te werken wordt daarmee steeds groter. Vanuit jarenlange praktijkervaringen ontwikkelen wij slimme add-ins voor Tekla en Revit die workflows sneller maken. Add-ins waarmee repeterende werkzaamheden geautomatiseerd worden of die het mogelijk maken te exporteren naar andere tools of zelfs rechtstreeks naar machines.

Lees meer over onze bim add-ins

Minder fouten in minder tijd met gekoppelde online portalen

Miscommunicatie is een van de grootste veroorzakers van faalkosten. Door alle partijen gebruik te laten maken van dezelfde data wordt dit voorkomen. BIM voegt daarmee niet alleen waarde toe in de voorbereidingsfase maar juist op de bouwplaats zelf. De mogelijkheden van 4Gcloudtechniek en mobiele apparatuur daarin zijn ongekend 

Bij Buro de Haan ontwikkelen wij online portalen voor betere communicatie tussen opdrachtgeverswerkvoorbereiding en uitvoering. 

Lees meer over onze portal oplossingen

Van tekening direct naar productie met File2Factory

Minder fouten en sneller van opdracht naar productie. File2Factory is de manier om bijvoorbeeld een CNC machine direct aan te sturen vanuit het BIM-model. Dit betekent dat het niet meer nodig is om tekeningen over te nemen met alle foutkansen van dien en die het proces vertraging. Nog een stap verder? Met onze oplossingen is het zelfs mogelijk om direct vanuit online configurators de productie aan te sturen.   

Lees meer over onze File2Factory oplossingen

Hoe kunnen wij uw bouwproces innoveren?

Benieuwd wat wij kunnen betekenen voor uw project? Neem contact met ons op.

NEEM CONTACT OP