Buro De Haan Informatietechnologie

De bouw innoveren door bouw en IT samen te brengen

Als Buro De Haan informatietechnologie zijn wij een IT-bedrijf met de bouwkolom als kader waarbinnen wij opereren. Bij alle oplossingen die wij ontwikkelen, staat onze missie Beter Bouwen centraal. Het stroomlijnen van informatie die nodig is om bouwprojecten te realiseren en beheren is ons doel.

Innovatie in de bouwsector

De afgelopen 20 jaar heeft de bouwsector een innovatieniveau van 1% per jaar gerealiseerd. Vraagstukken op het gebied van faalkosten, achterblijvend rendement en de invloed van de bouwsector en de bebouwde omgeving op het klimaat moeten onderzocht worden. Automatisering en digitalisering als fundamenteel onderdeel van innovatie zorgt ervoor dat wij Beter Bouwen realiteit maken en dat we de vraagstukken binnen de bouwsector kunnen beantwoorden.

Technologieën als Bouw Informatie Modellen, internet, simulatie en centrale dataopslag zorgen voor nieuwe mogelijkheden met betrekking tot producten en diensten in de bouwsector. Wij zien deze technieken als uitdaging om diensten beter uit te voeren. De drang om continu te verbeteren zit in ons bloed.

Wij streven naar:

Door de eindgebruiker van een pand keuzevrijheid te geven tijdens het bouwproces, kun je perfect voorzien in de wensen en behoeften.

Lees meer

Door berekeningen te automatiseren wordt het bouwproces efficiënter.

Lees meer

Informatie op een overzichtelijke manier verzamelen en delen tijdens het bouwproces in het bouwportaal.

Lees meer

De kans op faalkosten tijdens het productieproces verkleinen door middel van File2Factory.

Lees meer

Authorized Autodesk Developer

Onze simulatoren:

Onze simulatoren besparen veel dubbele uren in het totale bouwproces en bieden inzicht in ieder moment van het bouwproces. Visueel beleven staat in alle simulatoren centraal. Dit heeft als resultaat dat de gebruiker of afnemer betere keuzes kan maken. Deze voordelen dragen bij aan een voordelig en efficiënt bouwproces.

Bekijk simuleren

Een selectie uit onze projecten

Bekijk al onze projecten

Hoe kunnen wij uw bouwproces innoveren?

Benieuwd wat wij kunnen betekenen voor uw project? Neem contact met ons op.

NEEM CONTACT OP