De Haan Informatietechnologie

GEEFT UW BOUWWENSEN VORM

De Haan Informatietechnologie is een dynamisch bedrijf gespecialiseerd in huisvestingsvraagstukken en bouwsystemen. Opgericht en gerund door Arjan de Haan met jarenlange ervaring als tekenaar, modelleur, BIM manager, projectleider en teamleider. Een stabiele basis, met gedegen kennis om bouwtrajecten te begeleiden, te organiseren en te coördineren, altijd strevend naar een optimaal resultaat.

De Haan Informatietechnologie

Missie

DE HAAN INFORMATIETECHNOLOGIE

Buro De Haan Informatietechnologie heeft als doelstelling informatie te stroomlijnen die benodigd is om bouwprojecten te realiseren en te beheren. Hiermee vormen we een IT bedrijf met als kader de bouwkolom.
Eindgebruikers van gebouwen willen we invloed geven op het bouwproces door op een gestructureerde wijze (afgebakende) data te laten bewerken tijdens het ontwerpproces.
Daarnaast willen we het bouwproces stroomlijnen door de benodigde berekeningen rondom engineering te automatiseren (o.a. constructie berekeningen, milieucalculaties, wetgevingstoetsen) de datastroom te optimaliseren en structuren zodat alle gegevens op het juiste moment beschikbaar zijn voor alle betrokken partijen. (klant, eindgebruiker, uitvoerende partij) en het dataproces richting maakindustrie optimaliseren (productiesoftware voeden met data uit engineering processen/ modellen).
Door het proces omdraaien, waarbij er vooraf bepaalde oplossingen aangeboden worden aan de afnemer, zijn er grote voordelen te behalen betreft doorlooptijden en kostprijs. Wij beschikken over de kennis u te ondersteunen om een concept op te zetten, processen te stroomlijmen en de onderliggende ICT af te stemmen.

 WERKWIJZE

Nieuwe technologieën als Bouw Informatie Modellen, Internet, Simulatie en centrale dataopslag zorgen voor nieuwe mogelijkheden met betrekking tot producten en diensten in de bouwsector. Wij zien deze technieken als uitdaging om diensten beter uit te voeren. Deze drang continu te verbeteren zit bij ons in het bloed en wij vormen daarbij een continu lerende organisatie.

 LEERGIERIG

We zijn overtuigd dat onze diensten door consistente modellering (BIM), snelle informatie uitwisselingen (Cloud) van hoogwaardig niveau zijn. Deze werkwijze bespaart veel dubbele uren in het totale bouwproces, en biedt u als opdrachtgever bovendien inzicht om op ieder moment van het bouwproces de juiste keuzes te maken. Deze voordelen dragen eraan bij dat uw bouwproject voordelig en efficiënt wordt gerealiseerd. Ons streven  is om nieuwe technologieën als Bouw Informatie Modellen, Internet, Simulatie en centrale dataopslagen, voortdurend beter uit te voeren.