Vacature constructief BIM-modelleur
Buro De Haan is een dynamisch bureau dat gespecialiseerd is in woningbouw, utiliteitsbouw, herbestemming en duurzaamheid; een bureau met alle disciplines in huis. Wij hebben specialisten op het gebied van projectmanagement, financieel advies, interieur en stedenbouw. Deze samenstelling vormt een stabiele basis, met gedegen kennis om een kwalitatief goed product neer te kunnen zetten. Daarbij staan kwaliteit, creativiteit en zelfontplooiing hoog bij ons in het vaandel. Wij zijn bekend met nieuwe technieken als BIM, cloud werken en file2productie, en passen dit in meer of mindere mate in al onze projecten toe. Voor uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een nieuwe enthousiaste collega.

Constructief BIM-modelleur
Als constructief BIM-modelleur werk je mee aan uitdagende en spraakmakende projecten. Je beschikt over de capaciteit om zelfstandig constructief tekenwerk uit te voeren in alle fasen van een project. Tevens ondersteun je het ontwerpteam en construeer je beton- , staal-, houtconstructies en funderingen in Revit structure of Tekla Structures.

Jij bent betrokken in het gehele BIM-werkproces waarmee virtueel het gebouw gebouwd wordt voordat er een schep in de grond is gezet. Dit vraagt om een brede oriëntatie en kennis van de bouwvoorbereiding. Kernwaarden voor deze functie zijn: klantgedreven, inspirerend, verbindend, willen excelleren en verantwoord zijn.

Daarnaast is er de belangrijke rol om samen met het team het werken met BIM en de behoeftes van onze klanten vanuit de gehele bouwketen verder te ontwikkelen. Dat vraagt om visie en drive, doorzettingsvermogen en geen 9 tot 5 mentaliteit.

Als constructief BIM-modelleur draag je zorg voor:
• Vertaalt het ontwerp naar een constructief Building Information Model, op basis van een schets- of voorlopig ontwerp;
• (Detail)oplossingen tijdens de ontwerpuitwerking;
• De samenwerking binnen de projecten met de verschillende disciplines om tot een optimaal ontwerp te komen;
• Het adviseren en ontwerpen passende constructies voor uitdagende nieuwbouw- en verbouwprojecten én voor transformaties.

Wij bieden:
Als eerste bieden wij jou een ideale werkomgeving aan waarin jij samen met betrokken en gemotiveerde collega’s dagelijks aan de slag gaat. Er zijn volop carrièremogelijkheden voor persoonlijke groei binnen Buro de Haan.

• Een afwisselende functie met ruimte voor ideeën en eigen inbreng;
• Veel afwisseling door de grote diversiteit binnen de projecten met opdrachtgever(s) en diverse ketenpartners;
• Werken aan aansprekende projecten;
• Een prettige werksfeer in een informeel bedrijf;
• Uitstekende doorgroeimogelijkheden;
• Een goede beloning in relatie tot de functie en je werkervaring.

Wij vragen:
• Je beschikt over een hbo of mbo bouwkundige opleiding en hebt affiniteit met de dynamiek van de prefabricage
• Ervaring met Revit Structure is een pre;
• Ervaring met Tekla is een pré;
• Proactieve werkhouding en een flexibele instelling;
• Affiniteit met bouw innovaties en een goed gevoel voor de teamgeest.

Perspectief
Wij zijn een kennisbedrijf met een sterke ontwikkelvisie, waarin wij onze mensen ontwikkelen en de mogelijkheid geven om door te groeien (persoonlijk opleidingsplan). Onze werkwijze met nieuwe technieken geeft de mogelijkheid tot het aanbieden van nog hoogwaardiger producten aan onze klanten. Samen groeien, omdat wij geloven dat wij alleen succes hebben als wij over een team beschikken met de juiste inzet en kennisniveau om nieuwe technieken verder te implementeren.

Zie je hier een uitdaging?
Dan gaan wij graag met jou in gesprek!

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Colin Mijnheer op telefoonnummer 0522 468127/06-14832817 of stuur jouw motivatie en CV naar c.mijnheer@bdh.nl