Project omschrijving

Inmeten verzorgingstehuis ten behoeve van renovatie

Woonzorgcentrum Zuylenstede in Utrecht is een 12 verdiepingen tellend complex waarin 250 mensen in een appartement of servicewoning wonen. Met een grondige renovatie van buiten- en binnenzijde moest het gebouw flink gemoderniseerd worden. Met onze apparatuur hebben wij de bestaande situatie nauwkeuring in beeld gebracht voor het voorbereidende teken- en rekenwerk van zowel de gevelpanelen als de nieuwe lift.

De hoogte van het complex maakte dat wij deze per twee verdiepingen in beeld moesten brengen. De hoogte in combinatie met de grote oppervlakte heeft ertoe geleidt dat we in totaal 1.000 standplaatsen moesten innemen om het gehele complex te kunnen scannen. Daarmee hebben we een duidelijk beeld van de totale buitenkant gemaakt en van de binnenzijde op de plaats waar de lift zal komen.

Het ingescande model zullen wij voor montage van de panelen nogmaals gebruiken voor het uitzetten van de montagepunten. De nauwe samenwerking tussen scannen, engineeren, produceren en weer terug naar bouwplaats is een mooi voorbeeld van hoe we de bouwplaats van buiten naar binnen halen en vervolgens weer van binnen naar buiten.

Wat mogen wij voor u passend maken?

Benieuwd wat wij kunnen betekenen voor uw project? Neem contact met ons op.

NEEM CONTACT OP