Buro De Haan Engineering

Wij snappen hoe gebouwen werken en zorgen voor een beter gebouw door slimmer voor te bereiden.

Wat is een beter gebouw?

Volgens ons is een beter gebouw in de eerste plaats een gebouw dat veilig en gezond is voor de gebruiker. Uiteraard moet het voldoen aan wetgeving en er goed uitzien maar bovenal moet het functioneel zijn. Zo moet er bijvoorbeeld voldoende daglicht zijn, goede ventilatie en houdt het rekening met brandveiligheid. Maar een gebouw moet ook aanpasbaar zijn zodat het niet alleen in de behoefte van vandaag voorziet maar ook in die van morgen. Op de plek waar het gebouw nu staat of door een gebouw demontabel te maken zodat het op een nieuwe plaats een nieuwe functie kan krijgen.

Het antwoord van Buro de Haan Engineering

Om tot een beter gebouw te komen kijken wij doorlopend hoe we dingen beter, sneller of efficiënter kunnen doen. Wij geloven dat ICT, automatisering, prefabricage en samenwerking in de bouwketen daarbij essentiële schakels zijn.

Concreet betekent dit dat modelleren in 3D met alle betrokken partijen daarbij de enige goede oplossing is om projecten in het voorstadium visueel te beleven en betere keuzes te maken. Betere keuzes leiden tot lagere kosten, betere samenwerking en tevreden opdrachtgevers.

Virtueel bouwen met BIM

Het Bouw Informatie Model is het smeermiddel voor een op elkaar afgestemd proces.

Visueel vormgegeven bouwkundige, installatie en constructie componenten worden kunnen zo optimaal op elkaar worden afgestemd. Vanaf het eerste ontwerp, tijdens de bouw en beheer tot en met sloop.

BIM is vanaf de dag van onze oprichting voor ons dé werkmethodiek en zit daarmee in ons DNA.

Lees meer > 

Prefab productie engineering

Bouwen wordt assembleren! Prefabricage kent een groot aantal voordelen maar vraagt ook om een goede productievoorbereiding waar het Bouw Informatie Model een belangrijke rol speelt voor een goede technische afstemming.

Onze engineers weten als geen ander dat de goede voorbereiding het halve werk is!

Lees meer >

Project engineering

Bouwen is een complex proces; uiteenlopende behoeften, veel partijen die betrokken zijn bij het bouwproces van allereerste begin tot het moment van oplevering en steeds strengere wet- en regelgeving.

Onze projectengineers helpen om woningen, bedrijfspanden, agrarische panden en utiliteitsbouw te realiseren én zorgt dat al deze verschillende belangen optimaal op elkaar afgestemd worden.

Lees meer >

Hoe kunnen wij aan uw bouwproject bijdragen?

Benieuwd wat wij kunnen betekenen voor uw project? Neem contact met ons op.

NEEM CONTACT OP