De Haan Constructie is een allround adviseur op het gebied van constructies.  Wij kunnen worden ingezet als hoofdconstructeur, maar ook detail-engineering kunnen wij voor u uitwerken. Dit heeft als voordeel dat de verantwoordelijkheid voor de constructie zowel op hoofdlijnen als op detailniveau op een lijn blijft.

  • Constructief ontwerp
  • Digitale wapening
  • Prefab hout
  • Prefab beton

We geloven in ontwikkelingen op ICT gebied betreft koppelen van Bouw Informatie Modellen met constructieve pakketten. Momenteel wordt deze techniek al gebruikt in complexe ontwerpen, waarbij 2D rekensoftware niet meer toepasbaar is. Hierin zal door doorontwikkeling een verschuiving ontstaan waarbij het steeds rendabeler wordt om 3D geometrie te koppelen die minder complex is. We wensen vooraan te staan in deze ontwikkeling en het mede door te ontwikkelen door eigen programmering.

CONSTRUCTIES VOOR ALLE TOEPASSINGEN

Constructieve berekeningen zijn in de bouw veelal nog een vrijstaand eiland in het bouwproces. Veel betrokkenen in de bouwkolom kunnen geen vat krijgen op de constructieve eigenschappen van een bouwcomponent. Door de integratie van constructie in het bedrijf, hebben we meer kennis voor het door ontwikkelen van bouwconcepten, ontwerpen complexe gebouwen en kunnen sneller werken door snelle schakelingen.

Hoe kunnen wij aan uw bouwproject bijdragen?

Benieuwd wat wij kunnen betekenen voor uw project? Neem contact met ons op.

NEEM CONTACT OP