Onze werkwijze

Persoonlijk, oplossingsgericht, praktisch

U heeft een idee of een droom en wilt er een concreet plan van maken. Na brainstormen en schetsen krijgt het plan zijn eerste vormen. U wilt dan zo snel mogelijk achterhalen of een plan wettelijk uitvoerbaar is.

De praktijk leert dat het managen van ruimtelijke planvormingsprocessen complex is en veel tijd in beslag neemt. Wij helpen u om dit georganiseerd te krijgen. Onze projectleiders en procesmanagers hebben ruime ervaring met het managen en leiden van ruimtelijke projecten en processen voor gemeenten, marktpartijen en particulieren. Wij zorgen dat het plan uitvoerbaar wordt en zien daarbij ieder plan als maatwerk en hanteren standaard uitgangspunten die onze werkwijze typeren.

Persoonlijk

U voelt zich thuis bij Buro de Haan. Wij betrekken u nauw in de stappen die wij nemen en geven duidelijkheid. Wij zullen ons niet snel verschuilen achter standaardzinnen als: “Kan ik u hier later over terug bellen?” of: “Ik heb het nu erg druk, kan dit later?”. We zullen u altijd te woord staan en luisteren naar uw vraag, opmerking of wens.

We gaan tot het uiterste

Wij zoeken altijd naar meerwaarde voor alle belanghebbende partijen, zodat een plan een grote slagingskans heeft. Wij nemen niet zomaar genoegen met een “het kan niet” als antwoord van een gemeente. Zolang een plan aantoonbaar maatschappelijke meerwaarde toevoegt in welke vorm dan ook, kan alles. Maatschappelijke meerwaarde kan zijn een voorbeeldfunctie, klimaatadaptatie, een impuls in duurzaamheid, een kwaliteitsimpuls in de groene omgeving of het terugbrengen van historisch karakter om maar enkele voorbeelden te noemen. Wij zoeken altijd naar creatieve oplossingen die niet alleen passen bij de gestelde kaders maar daar zelfs een positieve toevoeging op hebben.

Meer voor minder

Als Buro de Haan hebben wij een missie: Beter Bouwen. Beter bouwen is niet alleen fysiek beter en efficiënter bouwen maar ook beter voor de portemonnee. Daarom gaan wij voor beter, goedkoper, sneller en duurzamer en bewijzen zo dat duurzaam niet per se duur is. Door de nauwe samenwerking met de andere Buro de Haan afdelingen kunnen wij al in een vroeg stadium rekening houden met esthetische en bouwfysische mogelijkheden en kunnen zo het beste plan maken voor uw specifieke situatie.

Hoe kunnen wij aan uw bouwproject bijdragen?

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op.
Contact opnemen