Generative design toepassen

Generative design inzetten om de beste installatieconcepten te realiseren

Generative design is een manier om techniek in te zetten om producten, gebouwen of onderdelen te ontwerpen. Door middel van algoritmes biedt de techniek in no time veel verschillende ontwerpopties. Op deze manier is het vrij eenvoudig om tot het beste ontwerp te komen.

Generative design in de installatietechniek

In ons geval passen wij generative design toe in de installatietechniek. Door een algoritme op te bouwen met daarin de eisen waar een installatie aan moet voldoen, kunnen we de beste installatie bepalen. Het resultaat hiervan is dat het installatiebudget zo optimaal mogelijk gebruikt wordt.

Tijdsbesparing

Naast dat het installatiebudget efficiënt gebruikt wordt door generative design, levert het ook een hoop tijd op. Door de techniek voor ons te laten denken, komen we in een kortere tijd tot de beste samenstelling van technische installaties.

Vermindering van faalkosten

Door de techniek te laten denken, wordt er altijd gewerkt via een standaard werkwijze. Dit is de basis om het aantal fouten, en dus faalkosten, te laten dalen. Door een project goed voor te bereiden, is de kans op problemen op de bouwplaats een stuk kleiner.

Hoe kunnen wij aan uw bouwproject bijdragen?

Benieuwd wat wij kunnen betekenen voor uw project? Neem contact met ons op.

NEEM CONTACT OP