Bouwportaal

De focus op het bouwproces door alle informatie bij de juiste persoon en op de juiste plaats

Bouwen gaat hand in hand met veel informatie. De juiste materialen met de juiste kwaliteit, op de juiste plaats en het juiste tijdstip krijgen en dat alles ook nog bínnen het budget is een uitdaging. Dit vraagt om een tool waarmee projecten eenvoudig en overzichtelijk gemanaged kunnen worden.

Het Buro De Haan bouwportaal

Het Buro De Haan bouwportaal helpt je bij het ordenen en automatiseren van bouwprocessen. Dit leidt tot tijdsbesparing en een hogere effectiviteit. De tijd die je bespaart op het organiseren van projecten, kun je gebruiken om de kwaliteit van het project naar een hoger niveau te tillen. Met als resultaat: Beter Bouwen.

GROTIK in de digitale vorm

Ons bouwportaal is opgebouwd aan de hand van GROTIK. Dit is een methode voor het beheersen van alle aspecten binnen projectmanagement.

Geld: Houdt overzicht over de financiën

Risico: Pas risicomanagement toe

Organisatie: Wijs taken, verantwoordelijkheden en bevoegdheden toe

Tijd: Maak en bewaak een overzichtelijke planning

Informatie: Structureer alle beschikbare informatie

Kwaliteit: Voldoe aan de kwaliteitsvraag van de opdrachtgever

De functionaliteiten van ons portaal

Sla 3D modellen eenvoudig en centraal op

Verzamel alle bestanden in de cloud. In het documentenportaal vind je alle documenten met betrekking tot het project terug. De modellen die tijdens het proces gemaakt worden door de verschillende afdelingen en disciplines kun je inzien in het model viewer portaal.

Deel bestanden met alle betrokkenen

Doordat alle bestanden opgeslagen staan in de cloud, heeft iedereen de beschikking over dezelfde informatie. Zodra jij of iemand anders een document toevoegt, worden de anderen hiervan op de hoogte gesteld. Samenwerken in dezelfde bestanden is nog nooit zo eenvoudig geweest. Het portaal houdt automatisch het versiebeheer bij waardoor iedereen altijd met de nieuwste bestanden werkt. Op deze manier is iedereen altijd up-to-date.

Spoor fouten op met clash control

Issue tracking geeft automatisch de clashes tussen de modellen in de cloud weer. Zo zie je in één oogopslag waar er zaken aangepast moeten worden. In het portaal kun je clashes toewijzen aan teamleden en deadlines stellen. Zodra er een wijziging is doorgevoerd, ontvangt iedereen een melding. Op deze manier zijn alle betrokken partijen op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Altijd alle informatie paraat in de bouwplaats-app

Ben je op bouwbezoek en wil je even iets checken? Geen probleem! Met de bouwplaats-app heb je altijd en overal de beschikking over alle informatie. Of je nu een tekening wilt bekijken of een rapportage wilt toevoegen. Het kan allemaal.

Maak een overzichtelijke planning

Een goede planning is tijdens een bouwproces essentieel. In ons portaal maken we gebruik van een Gantt-chart om projecten te plannen. Met de Gantt-chart monitor je de data, taken, het verwachte tijdschema, de onderlinge verbanden tussen taken en de voortgang van het project.

De matrix geeft je een goed en duidelijk overzicht van de gemaakte planning en de geplande werkzaamheden.

Hoe kunnen wij uw bouwproces innoveren?

Benieuwd wat wij kunnen betekenen voor uw project? Neem contact met ons op.

NEEM CONTACT OP