Logistic Analyser

Een optimale samenwerking vanuit verschillende disciplines

Met de Logistic Analyser spoor je clashes tussen verschillende BIM modellen eenvoudig op. Het resultaat hiervan is een optimale samenwerking en het voorkomt problemen in de bouwfase.

Wanneer maakt de Logistic Analyser het werk eenvoudiger?

Tijdens de technische uitwerking

Bij de technische uitwerking van een ontwerp, werken meerdere disciplines in verschillende software samen aan hetzelfde project. Met de Logistic Analyser kun je installatietechnische, constructieve en architectonische modellen eenvoudig samen te voegen. Door het BIM model virtueel te bekijken ontdek je eenvoudig clashes tussen de verschillende disciplines. Op deze manier kun je clashes in een vroeg stadium ontdekken en oplossen.

Samenwerking met onderaannemers

In de ontwerpfase wordt er vaak samengewerkt met onderaannemers. Het risico hierbij is dat de modellen van de verschillende onderaannemers clashes veroorzaken. Het kan voorkomen dat er een leiding door een belangrijk constructief element heen loopt. Met de Logistic Analyser spoor je deze clashes gemakkelijk op.

Opmerkingen maken richting engineeringteams

De logistic analyser is een cloud-gebaseerde BIM coördinatie- en managementoplossing die in staat is om op efficiënte wijze samen te werken in het bouwportaal. Door de koppeling tussen de logistic analyser en het bouwportaal zorgt ervoor dat de verschillende disciplines goed met elkaar kunnen communiceren. Bij eventuele clashes tussen de verschillende verschillende disciplines kan er gemakkelijk gecommuniceerd worden waardoor je clashes eenvoudig oplost.

Fabrieksinrichting

De koppeling met het bouwportaal in combinatie met de visuele weergave van het ontwerp is bij fabrieksinrichtingen een groot voordeel. De logistic analyser biedt aan de verschillende vakspecialisten een visuele beleving van de fabrieksinrichting. De processen worden zo vanuit verschillende opvattingen bekeken waardoor het optimale fabrieksproces wordt samengesteld.

Hoe kunnen wij uw bouwproces innoveren?

Benieuwd wat wij kunnen betekenen voor uw project? Neem contact met ons op.

NEEM CONTACT OP