Logistic Analyser

Een optimale samenwerking vanuit verschillende disciplines

Met de Logistic Analyser spoor je clashes tussen verschillende BIM modellen eenvoudig op. Het resultaat hiervan is een optimale samenwerking en het voorkomt problemen in de bouwfase.

Wanneer maakt de Logistic Analyser het werk eenvoudiger?

Fabrieksinrichting

De koppeling met het bouwportaal in combinatie met de visuele weergave van het ontwerp is bij fabrieksinrichtingen een groot voordeel. De logistic analyser biedt aan de verschillende vakspecialisten een visuele beleving van de fabrieksinrichting. De processen worden zo vanuit verschillende opvattingen bekeken waardoor het optimale fabrieksproces wordt samengesteld.

Een virtuele bouwplaats

Tijdens het bouwproces testen of een aanpassing mogelijk is, kan soms lastig zijn door de vele steigers rondom het pand. Met de Building viewer zie je het effect van de aanpassing in Virtual Reality. Hierdoor heb je geen last van steigers en kun je een eventuele aanpassing gemakkelijk doorvoeren.

De Building viewer helpt je niet alleen voor het bouwproces maar ook tijdens. Door in Virtual Reality te bepalen waar objecten zoals kranen en shovels komen te staan, voorkom je logistieke problemen tijdens het bouwproces.

Het opleiden van personeel is praktijkervaring zeer belangrijk. De Building viewer simuleert de praktijksituatie waardoor iemand op een zeer realistische manier opgeleid kan worden. Het grote voordeel is dat er net zo lang geoefend kan worden totdat iemand de vaardigheid perfect onder de knie heeft.

Hoe kunnen wij uw bouwproces innoveren?

Benieuwd wat wij kunnen betekenen voor uw project? Neem contact met ons op.

NEEM CONTACT OP