Configuratoren

Toenemende digitalisering geeft de eindgebruiker meer invloed op het resultaat

Maatwerk wordt steeds belangrijker. Wij werken dagelijks aan onze missie Beter Bouwen. Een beter gebouw is naar onze mening volledig afgestemd op de wensen en behoeften van de eindgebruiker. Door de eindgebruiker ontwerpvrijheid te geven tijdens het bouwproces kun je perfect voorzien in deze behoeften. Wie kan er nou beter voorzien in de wensen en behoeften van de eindgebruiker dan de eindgebruiker zelf?

Met onze drie configuratoren is het voor opdrachtgevers mogelijk om hun persoonlijke voorkeuren aan een volledige woning toe te voegen.

Revit configurator

Ontwikkel vliegensvlug productietekeningen zonder tussenkomst van een modelleur met de Revit configurator. Of je nu met vloeren, wanden, kozijnen of daken bezig bent, de Revit configurator neemt het repeterende werk uit handen. De configurator is bruikbaar voor alle producten die configurabel zijn en waarvoor je een producttekening nodig hebt.

Door het geconfigureerde model op te slaan in het BIM portaal, ontstaan er productietekeningen die de machines rechtstreeks kunnen aansturen.

Met de configurator voorkom je eventuele fouten in de tekening. Want waar mensen aan het werk zijn, worden fouten gemaakt. Daarnaast is de Revit configurator tijdsbesparend want repeterend werk wordt uit handen genomen. Een win-win situatie dus.

Voorbeeld uit de praktijk: Brouwer

Tekla configurator

Laat de opdrachtgever zijn gegevens en afmetingen online invullen en de Tekla Configurator gaat direct voor aan de slag. Naast de Tekla tekening, ontvangt de opdrachtgever ook de materiaallijst die nodig is om de constructie te realiseren. Er komen dus geen menselijke handelingen aan te pas. Dit bespaart een hoop tijd en het voorkomt eventuele fouten.

De opdracht belandt niet onder aan de to do lijst van één van jouw modelleurs maar de configurator gaat meteen voor aan het werk. Op deze manier ontvangt de opdrachtgever jouw offerte binnen een uur en kan jouw modelleur doorwerken aan ander project.

Game configurator

Met de game configurator krijg je een visueel beeld van de aanpassingen die je doet. Dus geen invulformulier waarbij je moet wachten op de verandering in het model maar een direct resultaat. Wil je een raam toevoegen om een schaduwplek in de woning van licht te voorzien? De game configurator geeft direct weer hoe dit eruit ziet en hoeveel licht er de woning binnenvalt.

De configurator geeft jouw creativiteit nog meer ruimte. Hierdoor personaliseer jij jouw woning helemaal naar jouw smaak en zie je direct hoe dit er in de praktijk uit gaat zien.

Productconfiguratie

De eindgebruiker meer invloed geven op het eindresultaat door zelf onderdelen uit het ontwerp toe te personaliseren met objecten uit een grote database.

Meer informatie

Hoe kunnen wij uw bouwproces innoveren?

Benieuwd wat wij kunnen betekenen voor uw project? Neem contact met ons op.

NEEM CONTACT OP