Building viewer

Beter kiezen door de praktijksituatie virtueel te beleven

Er is niets vervelender dan het ontdekken dat een kraan niet bij de bouwplaats kan komen, een fabrieksproces niet soepel verloopt of een ruimte in de woning te donker is.

Met onze Building viewer voorkom je dit soort situaties. Het beleven van een ontwerp in Virtual Reality zorgt ervoor dat je eventuele fouten vooraf ontdekt waardoor ze nog gemakkelijk aan te passen zijn in het ontwerp.

Situaties waarin de Building Viewer van pas komt:

Fabrieksprocessen optimaliseren

Bij het ontwerp van een nieuwe fabriek zijn de fabrieksprocessen belangrijker dan de esthetiek van het pand. Hoe soepeler het proces doorlopen wordt, hoe beter de fabriek zijn werk kan doen en hoe beter het gebouw.

Met de Building viewer ervaar je de fabrieksprocessen al eens tijdens het ontwerpproces. Met Virtual Reality kun je machines, vrachtwagens en heftrucks plaatsen en meteen zien hoe dit in de praktijk gaat werken. Een eventuele stagnering ontdek je al in een vroeg stadium waardoor een aanpassing gemakkelijk is. Op deze manier kun je de fabrieksprocessen optimaliseren.

Een woningontwerp beleven

Een woningontwerp spreekt voor veel mensen nog niet tot de verbeelding. De Building viewer maakt het mogelijk om tijdens het ontwerpproces al eens een virtueel rondje door de woning te lopen. Door de woning in Virtual Reality te beleven, kunnen de beste keuzes gemaakt worden. Ervaar hoe het licht de woning binnenvalt en hoe de meubels in de ruimte staan. De Building viewer brengt een abstract woningontwerp tot leven.

Hoe kunnen wij uw bouwproces innoveren?

Benieuwd wat wij kunnen betekenen voor uw project? Neem contact met ons op.

NEEM CONTACT OP