De Haan Interieur Design

Naast het functionele doel van een woning of bedrijfspand, een dak boven uw hoofd of het uitvoeren van bedrijfsactiviteiten, wilt u comfortabel wonen of lekker werken. Uitstraling en vormgeving zijn daarbij een niet te onderschatten factor en dat stopt niet bij de buitenkant maar juist het interieur bepaalt of u comfortabel woont en lekker werkt. Een binnenhuisarchitect helpt u met deskundig interieuradvies; al voor de bouw begint of in een bestaande situatie

Interieurachitect voor woningen

Kent u dat? Een interieur dat niet past bij de uitstraling van de woning, aansluitpunten op de verkeerde plaats of een kast die net niet past zoals u dat bedacht had? Details die ervoor zorgen dat u niet zo prettig woont in uw woning als u wenst of had gehoopt. Een uitgekiend interieurplan dat al voor de bouw of verbouw is gemaakt voorkomt misverstanden en aanpassingen achteraf.

Interieurplan voor een comfortabel huis

Een uitgekiend interieurplan houdt rekening met de praktische invulling. Denk aanlooppaden, het doen van de was, welke voorzieningen zijn er wanneer je met de handen vol boodschappen thuiskomt en zon- en daglichtinval in de verschillende seizoenen.

Door het praktische met het esthetische te verbinden, zoals uitzicht, de verbinding tussen binnen en buiten en materiaalgebruik ontstaat een comfortabel interieur waar u zich helemaal in thuis voelt!

Interieurarchitect voor bedrijven

Meer dan een woning heeft een bedrijfspand een functioneel doel dat efficiënte bedrijfsprocessen mogelijk moet maken. Niets vervelender dan onlogische looplijnen die niet aansluiten bij het proces.
Een interieur van een bedrijfspand moet daarnaast prettig zijn om in te werken met een goed binnenklimaat en de juiste lichtinval zodat het interieur bijdraagt aan betere prestaties om producten of diensten van goede kwaliteit te leveren.

Interieurplan voor een productieve werkplek

Door bedrijfsprocessen schematisch in beeld te brengen kan er een ontwerp gemaakt worden waarbij lijnen van de processtappen zo kort mogelijk zijn. Hierdoor kan een gebouw optimaal invulling geven aan de functie waarvoor deze bedoeld is. Naast de functie wordt ook vorm meegenomen in het interieurplan zodat er een werkplek ontstaat waar het aangenaam werken is.

Buro De Haan Interieurarchitecten

Onze interieurarchitecten maken een interieurplan welke specifiek ontworpen is naar uw wens. Wanneer u het exterieur ook door onze architecten heeft laten ontwerpen ontstaat er een vloeiend geheel waarbij de visie van de architect op de buitenkant volledig wordt meegenomen in het interieur. Doordat we gebruik maken van dezelfde Bouw Informatie Modellen (BIM) maken wij gebruik van dezelfde uitgangspunten en worden tegenstrijdigheden voorkomen.

Virtueel uw woning of pand beleven

Van een ontwerp maken wij een 3D model waarmee u alvast virtueel door uw toekomstige interieur kunt wandelen of de mogelijkheden ervaart van uw bestaande interieur. U krijgt zo een goede indruk van de grootte van de ruimtes, het materiaalgebruik en de kleurencombinaties. Ook de hoogte van ramen en hoe deze de ruimte beïnvloeden wordt veel duidelijker door een 3D model.

Mogen wij u helpen met een interieurontwerp op  maat?

Benieuwd wat wij kunnen betekenen voor het interieur van uw woning of bedrijf? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een kennismakingsgesprek of een prijsindicatie.

NEEM CONTACT OP