VERWEZENLIJKEN VAN UW DROOM

Onze specialiteit ligt in de architectuur en bouwtechniek. Door deze achtergrond en ervaring kunnen wij bij visualisatie en animatie inspelen op ieder stadium in het bouwproces. Van het visualiseren van stedenbouwkundige concepten tot het maken van realistisch virtuele maquette en complete verkoopfilms.

INTERACTIE MET DE KIJKER
Films vertellen de ontvanger een verhaal zonder dat deze zich daarvoor hoeft in te spannen. Onze animaties in combinatie met gesproken tekst en /of muziek kan de kijker meeslepen in het vastgoedonderdeel wat hem of haar wordt getoond. Animatie van een vastgoedproject zijn uitstekend te gebruiken als reclameuiting voor het project. Wij bezitten over de techniek en ervaring om vastgoed te laten opleven door hierin beweging en geluid toe te voegen.

VR BELEVING
Op basis van het BIM-model kan Buro De Haan filmanimaties maken van het complex, de woning én de omgeving. Deze animaties geven een actuele, waarheidsgetrouwe gebiedsweergave in 3D. Zo kunnen toekomstige bewoners en belanghebbenden al vanaf het structuurontwerp een sterke visuele weergave zien van het bouwproject in zijn omgeving. Visuele communicatie is dé katalysator om projecten op gang te krijgen.

VIRTUELE TOUR
360-graden beelden vertellen u op een interactieve manier hoe een gebouw of ruimte er uit komt te zien. De bezoeker kan zelf bepalen welke richting hij kijkt. Virtual tours laten zien waar het om draait. Zo worden bezoekers nog meer in het ontwerpproces bij het ontwerp betrokken.

DRONEFOTGRAFIE

Drones zijn uitermate geschikt om de voortgang van bouwprojecten prachtig in beeld te brengen.  Wij maken regelmatig hoogtefoto’s met een drone.

VIRTUAL REALITY

Vrij rondlopen in een nog niet bestaande werkelijkheid en zo inzicht krijgen in de ruimtelijke mogelijkheden. Van uit ons digitaal ontwerpmodel sturen wij direct de Virtual Reality bril aan, zodat wij ontwerp aanpassingen direct kunnen vertalen naar de bril.

Virtual reality rendering is een meeslepende simulatie van een driedimensionale omgeving, gemaakt met interactieve software en hardware. Hiermee bieden wij u een optimale ruimtebeleving van uw te bouwen woning of pand. Vooral daglicht en afmetingen van binnen- en buitenruimtes worden zo goed zichtbaar.

ARCHITECTUUR VISUALISATIE

Visualisaties helpen u een goed beeld te krijgen van uw woning. We vertalen een gedachte naar een beeld.

3D ANIMATIE

Om uw bouwkundig idee/concept vorm te geven, maken we 3d Animatie. Zo is het mogelijk het geheel conceptmatig opgebouwd te zien worden.

360 TOUR

360 Graden Tour geeft u de mogelijkheid door uw woning te lopen, zonder dat deze er al daadwerkelijk staat. Het helpt u betere keuzes te maken.

AUGMENTED REALITY

Augmented Reality wordt gebruikt om een beter ruimtelijk beeld bij een model te krijgen. Zo wordt het voor u duidelijk hoe een ruimte ingedeeld kan worden.