Geautomatiseerd berekenen

Van 2D rekensoftware naar 3D geometrie

Door het koppelen van constructieve pakketten met Bouw Informatie Modellen (BIM), kunnen wij repeterend werk automatiseren. Buro De Haan Constructie staat vooraan bij de doorontwikkeling van 2D rekensoftware naar 3D geometrie.

Constructieve rekensoftware

Voor het berekenen van hout-, beton- en staalconstructies maken wij gebruik de hoogstaande software van AxisVM. Hierdoor is het ontwerpen van eenvoudige en complexe constructies geen probleem. Deze software zorgt er automatisch voor dat we altijd werken volgens de normen die NEN stelt aan constructieve veiligheid.

Softwareontwikkeling

Alle andere disciplines binnen Buro De Haan werken met BIM software. Door middel van interne softwareontwikkeling kunnen wij de gegevens uit de BIM software geautomatiseerd overnemen in onze constructieve pakketten. Het maken van berekeningen is hierdoor een stuk eenvoudiger geworden zonder dat hier complexe conversies aan te pas komen.

Eigen programmering in combinatie met bestaande software heeft de stap van scan tot eindresultaat een stuk kleiner gemaakt.

Draagt jouw constructieve kennis bij aan onze integrale werkwijze?

Benieuwd hoe jij een bijdrage kunt leveren op onze afdeling? Bekijk onze vacatures.

BEKIJK DE VACATURES

Hoe kunnen wij aan uw bouwproject bijdragen?

Benieuwd wat wij kunnen betekenen voor uw project? Neem contact met ons op.

NEEM CONTACT OP