Projectengineering

Bouwen is een kunst. Zo heeft een ieder zijn eigen behoeften, smaak en wensen als het gaat om huisvesting. Van het allereerste begin tot aan het moment van de sleuteloverdracht zijn vele verschillende disciplines betrokken bij de realisatie van een gebouw. Daarbij wordt het ontwerpen en bouwen steeds complexer. Een gebouw afgestemd op de persoonlijke woonwensen, budget en planning is een kunstwerk. Met onze dienstverlening helpen we met huisvestingsvraagstukken op gebied van wonen, werken en recreatie.

Bouwen is samenwerken

Tot ons portfolio rekenen we woningen, bedrijfspanden, agrarische panden en utiliteitsbouw. Bij ons werken goed opgeleide en vakkundige ingenieurs met een hoog kennisniveau van bouwkunde, regelgeving, bouwfysica, constructiemechanica en bouwuitvoering.

Binnen onze werk methodiek maken we gebruik intelligent BIM wat garant staat voor consistente gegevens op tekeningen, staten en visualisaties. Deze werkmethode stelt ons in staat om tegen een gunstige prijs extra gegevens te genereren zoals visualisaties en hoeveelheden staten welke u ondersteunen bij het nemen van beslissingen.

Uw project gegevens worden door ons in de Cloud bewaard, waardoor de betrokkenen (opdrachtgever, aannemer en leverancier) direct toegang hebben tot de laatste gegevens. Hierbij verzorgen we een platform waarbij informatie snel en foutloos gedeeld kan worden.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

BOUWKOSTENRAMING
ADVIES BOUWFYSICA
ADVIES ENERGIE
ADVIES BRANDVEILIGHEID
VERGUNNINGSAANVRAAG
DUURZAAM BOUWEN
LEAN BOUWEN

Hoe kunnen wij aan uw bouwproject bijdragen?

Benieuwd wat wij kunnen betekenen voor uw project? Neem contact met ons op.

NEEM CONTACT OP