Wat kunnen wij voor u betekenen?

BOUWKOSTEN
ADVIES BOUWFYSICA
ADVIES ENERGIE
ADVIES BRANDVEILIGHEID
VERGUNNINGEN
3D INMETEN
DUURZAAM BOUWEN
LEAN BOUWEN

Bouwen is een kunst. Iedereen heeft zijn eigen behoeften, smaak en wensen als het gaat om huisvestingen. Van het allereerste begin tot aan het plechtige moment van de sleuteloverdracht zijn vele verschillende disciplines betrokken. Het ontwerpen en bouwen wordt steeds complexer. Een gebouw afgestemd op de persoonlijke woonwensen, budget en planning is een kunstwerk.

Met onze dienstverlening helpen we met huisvestingsvraagstukken op gebied van wonen, werken en recreatie. Tot ons portfolio rekenen we woningen, bedrijfspanden, agrarische panden en utiliteitsbouw. De engineering wordt gedaan door goed opgeleide en vakbekwame personen. Het kennisniveau van bouwkunde, regelgeving, bouwfysica, constructiemechanica en bouwuitvoering is aanzienlijk.

Binnen onze werk methodiek maken we gebruik intelligent BIM wat garant staat voor consistente gegevens op tekeningen, staten en visualisaties. Deze werkmethode stelt ons in staat om t.o.v. de markt tegen een gunstige prijs extra gegevens te genereren zoals visualisaties, hoeveelheden staten enz. die u ondersteunen bij het nemen van beslissingen.

Bouwen is samenwerken. Uw project gegevens worden door ons in de Cloud bewaard, waardoor de betrokkenen (opdrachtgever, aannemer en leverancier) direct toegang hebben tot de laatste gegevens. Hierbij verzorgen we een platform waarbij informatie snel en foutloos gedeeld kan worden.