Project omschrijving

Nieuwbouw modelwoning Woning van ForMaat

Geprefabriceerde nieuwwoning voor de startersmarkt
In opdracht van: Jorritsma Bouw en RcPanels

Voor het concept Woning van Formaat van Jorritsma Bouw is een modelwoning ontwikkeld voor de startersmarkt:
Woningen voor één- en tweepersoonshuishoudens met een uitgekiend plug & play montagesysteem. De engineering van de gevels van dit innovatieve project is door ons uitgevoerd. 

Gevels met geïntegreerde ventilatie en elektra installatie

Het doel van het Woning van ForMaat concept is het leveren van betaalbare nieuwbouw voor de startersmarkt. Makkelijk en snel te bouwen woningen zonder kostbare installaties met lage woonlasten en zonder concessies te doen aan het wooncomfort. De woningen hebben 80m2 woonoppervlakte.

Wij hebben de engineering van de gevels van dit innovatieve bouwconcept mogen verzorgen waarbij de panelen zijn geleverd door onze partner RcPanels. De gevels hebben een geïntegreerd ventilatiestysteem en de voor en achtergevel zijn afgewerkt met Fermacell en voorzien van wandcontactdozen. De binnenzijde van het gevelelement is tevens zichtzijde.

Door gebruik te maken van prefab gevels kan er snel en goedkoop gebouwd worden. Er hoeft geen buitenblad gemetseld te worden en de woning is snel dicht, bovendien hoeft er niet in het werk met jeukende isolatie gewerkt te worden.

Kale beton casco

Model kaal beton casco

Model panelen

Model beton casco + panelen

Totale model van de woning o.a. inclusief HWA en zonnepanelen

Heeft u een vraag over dit project of kunnen wij u helpen bij uw project?

Neem contact met ons op.

CONTACT